Gündemİlçe Haberleri

Ali Özdemir Balıkesirli Gençlerin Projeleri İnceledi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, şu etkinliklere katıldı:

Ali Özdemir Balıkesirli Gençlerin Projeleri İnceledi

Ali Ozdemir Balikesirli Genclerin Projeleri Inceledi 1

“GSB’de Ramazan” Programlarına Katılım

Ali Özdemir, İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda düzenlenen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu programlar kapsamında öğrencilerle iftar sofrasında buluşarak bir araya geldi.

Sahur Programında Gençlerle Sohbet

Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle bir araya gelen Ali Özdemir, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi ve sohbet etti. Ali Özdemir, Balıkesir’deki yurtların hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek öğrencilerin görüşleri ve taleplerinin değerlendirilerek geleceğe yönelik planlamalarla gençlerin yarınlara hazırlanması için ellerinden gelen desteği sağladıklarını ifade etti.

Ali Ozdemir Balikesirli Genclerin Projeleri Inceledi 2

İl Müdürü Adem Özalp ile İş Birliği

İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir genelinde yapılan çalışmalar hakkında Ali Özdemir’e bilgi verdi. Projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu ve iş birliği noktaları belirlendi. Ali Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde (BANÜ) okuyan öğrenciler için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimize kazandırılan projelerden biri olan Bandırma Modüler Çelik Yurdu’ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve gençlerin spor ve sosyal faaliyetlerle desteklenmesine yönelik süreç hakkında bilgi aldı.

Yurt-Time Projesi ile Gençlere Destek

Ali Özdemir ve Adem Özalp, Balıkesir Gençlik Merkezi BAÜN Genç Ofis’te Yurt-Time öğrencileri ve öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Bu buluşmada gençlerin sosyal ve maddi anlamda desteklenmesi, spora teşvik edilmesi, çalışma hayatına hazırlanmaları ve genç istihdamına katkı sunulması gibi amaçları taşıyan Yurt Time Projesine gençlerin talebinin arttığı ve gençlerin taleplerine göre çalışmaların sürdürüleceği belirtildi. Ali Özdemir, Balıkesir’deki Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantılarda gençlerin Bakanlığın hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için planlamalar yapıldı.

Memnuniyet ve Teşekkür

Balıkesir İl Müdürü Adem Özalp, Ali Özdemir’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlere en iyi hizmetin sunulmaya devam edileceğini belirtti ve Özdemir’e ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Haber: Bülten

Balıkesirli Gençler İftarda Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu