Dünyadan HaberlerGündem

The Simpsons”ın Kehanetleri Mi Gerçekleşiyor?

ABD'nin en uzun soluklu animasyon dizisi olan "The Simpsons"ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

The Simpsons”ın Kehanetleri Mi Gerçekleşiyor?

ABD’nin en uzun soluklu animasyon dizisi olan “The Simpsons”ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin daha önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan’ın borç temerrüdü gibi olayları öngördüğü biliniyordu.

Ancak son olarak ABD’deki bir kargo gemisi kazasını da önceden tahmin ettiği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan bir sahnede, dizinin Baltimore’da yaşanan kazaya benzeyen bir olayı işlediği iddia edildi. Ancak bu sahnenin “yapay zeka” ile üretildiği ve gerçekte dizide böyle bir sahnenin olmadığı ortaya çıktı.

The Simpsons&Quot;In Kehanetleri Mi Gerçekleşiyor?

“The Simpsons”ın kehanetleri arasında Elon Musk’un Twitter logosunun değişmesi, Metaverse dünyasının tahmini, Sir Richard Branson’ın uzay uçuşu gibi olaylar da bulunuyor. Özellikle Metaverse dünyasının, Simpsonlar’ın 2011 yılında yayınlanan bir bölümünde işlendiği ve Mark Zuckerberg’in bu fikri bu diziden çaldığı iddia ediliyor. Benzer şekilde, Sir Richard Branson’ın uzay uçuşunun da dizide önceden işlendiği ve gerçekleştiği söyleniyor.

Ayrıca, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in yemin töreninde giydiği kıyafetin, Lisa Simpson’ın bir bölümde giydiği kıyafetle benzerliği de dikkat çekti. Bu tür tahminler, “The Simpsons”ın izleyicileri tarafından dikkatle takip ediliyor ve dizinin geleceğe dair öngörülerinin ne kadar gerçekçi olduğu tartışma konusu olmaya devam ediyor.

The Simpsons&Quot;In Kehanetleri Mi Gerçekleşiyor?

 

Haber: Bülten

The Simpsons Hakkında Daha Önce Duymadıklarınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu