GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Ali Yerlikaya Adıyaman’da Açıklama Yaptı

Ali Yerlikaya Adıyaman’da Açıklama Yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlere ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya; “Topyekün seferberliğimiz devam ediyor ve her bir vatandaşımız sıcak yuvalarına kavuşana kadar da devam edecek” dedi.

Ali Yerlikaya Adıyaman’da Açıklama Yaptı

Ali Yerlikaya Adıyaman'Da Açıklama Yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat'Ta Meydana Gelen 7.7 Ve 7.6'Lık Depremlere Ilişkin Açıklama Yaptı. Yerlikaya; &Quot;Topyekün Seferberliğimiz Devam Ediyor Ve Her Bir Vatandaşımız Sıcak Yuvalarına Kavuşana Kadar Da Devam Edecek&Quot; Dedi.

Ali Yerlikaya’nın Açıklaması

“Büyük bir dram yaşadık. Gerçekten yüzyılın felaketi deprem 11 ilimizde sevgili canlarımızı kaybettik. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hep dualar ediyoruz. Rabbim tekrarından bizleri korusun.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde o ilk andan bu ana kadar ve bundan sonra kalıcı konutlara depremzede vatandaşlarımızı teslim edince, depremden etkilenen şehirlerimizi öncesinden dfaha güzel hale getirinceye kadar heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Pazartesi İçişleri Bakanı olarak göreve başladım. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Gece-gündüz demeden büyük heyecanla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Adıyaman 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen şehirlerimizden birisi. ”

 

Yerlikaya Sosyal Medya Hesabında da Görüşmeyi Paylaştı

Yüzyılın Felaketi’nin 125. gününde Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezimizde Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Bu büyük felaketi, Devletimiz, Hükümetimiz, Belediyelerimiz, STK’larımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızla birlikte Milletimiz el ele vererek Asrın Kardeşliğine dönüştürdü Topyekün seferberliğimiz devam ediyor ve her bir vatandaşımız sıcak yuvalarına kavuşana kadar da devam edecek. Hep söylediğimiz gibi: Yaralarımızı hep birlikte saracağız. ”

 

 

Daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu