Gündem

Aracında Görünce Kendini Polise İhbar Etti

Serol Avcı, iş amaçlı kullandığı aracında uyuşturucu madde bulması üzerine polise başvurdu. Avcı, uyuşturucunun husumetlileri tarafından aracına konulduğunu iddia etti.

Aracında Görünce Kendini Polise İhbar Etti

Aracinda Gorunce Kendini Polise Ihbar Etti 1
Aracında Görünce Kendini Polise İhbar Etti

Aracında Uyuşturucu Buldu

Hatay, İskenderun’da yaşayan 43 yaşındaki Serol Avcı, İskenderun’da kuru temizleme işi yaparak geçimini sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı kullandığı aracının arka tarafına malzeme yüklerken 2 poşet gördü. Koltuğun altına gizlenmiş halde; 15 gram esrar, 42 captagon ve uyuşturucu malzemelerin satışında kullanılan hassas terazi olduğunu fark etti. Durumu hemen polise bildiren Avcı, olay yerine gelen ekiplere uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.

Aracinda Gorunce Kendini Polise Ihbar Etti 2
Aracında Görünce Kendini Polise İhbar Etti

“Koltukları kaldırdığımda uyuşturucular düştü”

Serol Avcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün iş yerime geldim, aracın içine yükleme yapıyorum. Koltukları kaldırdığımda bir hassas terazi üzerine uyuşturucular düştü. Koltuğun altına baktığımda sıkıştırılmış haldeydi. Ben de 155 polisi aradım, polis gecikti ve sonra tekrardan aradım. Savcılıkta suç duyurularım var. 6 Temmuz günü ayağımdan vuruldum. Arabamdan 15 gram esrar ve 42 captagon hap çıktı. Rabbim polislerimizden razı olsun. Benim olayımla ilgilendiler. Ellerinden geleni yaptılar” şeklinde konuştu.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, Serol Avcı’nın ihbarı üzerine araçta bulunan uyuşturucu maddeye el koydu ve konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Haber: İHA

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu