Semra AMAN AKYÜREKKöşe Yazıları

Avcı Siyasetine Önce İnsan Lazım

Avcı Siyasetine Önce İnsan Lazım, Öncelikle köşe yazım yarın diyerek dün sayfamıza yansıttığımız, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve ekibinin çirkin saldırısı için onları inandıkları neyse inandıkları şeylere havale ediyorum.

 

Bağımsız Aday Hasan Avcı, darp edildiğimi görmeme rağmen, neydi seni gülümseten? Yetim hakkı diyorken, babasını çocuk yaşta yitiren ve hiç baba cümlesini kullanamamış birine ve annesini de yakın zamanda kaybetmiş bir kadına can yakıcı şekilde ekibin incitirken gülüp arkanı dönmen? Senin yetim hakkı cümlen, sırat köprüsünün ince çizgisinde…

Halil Baran, odaya çıkalım odaya derken gözler önünde olmasın bu darp olayları mı demek istedin? Oda’da biz haber peşinde sen ne peşinde olacaktın?

İlgili Makaleler

Niyetler o kadar önemli ki.

Ben işimi seven biriyim o nedenle 32 yıldır mesleğimin demlenmiş tecrübesindeyim.

Faruk Demiraslan’ada sormak isterim. Bugüne dek sizin adınızı dahi anmamış bir insan olarak hangi işinize engel gördünüz beni?

Doktor diyeceğim ama asla diyemem. Feyyaz Çiftçi sen hiç mi tanımadın Veysel Çiftçi gibi güzel insanı?

Olay sırasında sırtımı görmediğim ancak darbelerini bugün daha fazla hissettiğim bir acıyla güne uyandım. Nedim Tuna ne oldu sana? Hak dedikleri var ya! Hiç hesapsız kitapsız sizi linç edenler varken zamanında sizin sözlerinizi kim taşıyabildi yazılarına?

Ne derler insanları böyle günlerde görür, daha iyi tanırsınız!

Sizin siyasetinize ne lazım biliyor musunuz? ÖNCE İNSAN ÖNCE İNSAN…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu