GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık Ve Altınova’da Gece Gündüz Kutlama!

Ayvalık Ve Altınova’da Gece Gündüz Kutlama!

 

Altınova ve Ayvalık İlçelerinde düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı nedeniyle gece ve gündüz etkinlikler düzenleniyor.

 

Atatürk Kültür Merkezinde Sempozyum

Altınova’da başlayacak olan kutlamalar çerçevesinde; Altınova Belediye hizmet binasında “Milli Mücadele” sergisi” açılacak. Ardından eğitimciler Kemal Girgin ve Ömer Erdem “Milli Mücadelede Altınova’nın Yeri”  konulu sempozyumda yüz yıl öncesi yaşananları günümüze taşıyacak. Sempozyum Altınova Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tiyatro Ardından Soner Olgun Konseri

Altınova Atatürk Kültür Merkezi’nde 13 Eylül tarihinde “Önce Vatan” isimli tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak. 14 Eylül Altınova’nın yüzüncü kurtuluş günü, Soner Olgun konseriyle etkinlikler devam edecek. Soner Olgun konseri Altınova hizmet binası önünde saat 20.30’da başlayacak.

 

Altinova Ve Ayvalikta Iki Gun Boyunca Kutlama Var 1

 

Ünlü İsimlerden 100. Yıl Konuşması

Ayvalık’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı 15 Eylül günü etkinliklerle devam edecek. Sabah saatlerinde başlayacak olan resmi törenlerinden ardından Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde “Milli Mücadele” sergisi açılacak.  Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, gazeteci yazar Murat Yetkin ile Prof Dr. İlber Ortaylı’nın ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılı’ konulu sempozyumuna ev sahipliği yapacak.

 

Altinova Ve Ayvalikta Iki Gun Boyunca Kutlama Var 2

 

Senfonik Pop Konserleri ; Müjde Kızılkan da Eşlik Ediyor

Ayvalık Belediyesi, 15 Eylül  kurtuluşunun yüzüncü yılı nedeniyle Ayvalık Büyükpark Amfitiyatro’da senfonik pop konseri gerçekleştirilecek. Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Balıkesir Kültür Orkestrası’na Türkiye’nin en güçlü caz konserlerinde ve festivallerinde yer alan, büyüleyen güçlü sesiyle Müjde Kızılkan da yer alacak.

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

Altinova Ve Ayvalikta Iki Gun Boyunca Kutlama Var 3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu