Gündemİlçe HaberleriSpor

Ayvalık’ta Liderlik Hedefi Şehri Bayraklarla Donattı

Ayvalık’ta Liderlik Hedefi Şehri Bayraklarla Donattı

BAL Ligi’nden 3. Lig hedefine emin adımlarla ilerleyen Ayvalıkgücü Belediyespor’da zorlu Yalovaspor maçı öncesi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatlarıyla ilçe merkezi ve ayrıca stadın Ayvalıkgücü bayraklarıyla süslenmesi kente şampiyonluk havası getirdi.

AYVALIK’TA ŞAMPİYONLUK HAVASI

19 Aralık Pazar günkü maç öncesi cadde ve ayrıca sokaklara “3. Lig yolunda başarılar Ayvalık” yazılı Ayvalıkgücü Belediyespor bayrakları astılar. Stada da şampiyonluk havası getiren pankartlarda “sende hatıralar var” ve Ayvalıkgücü’nün 3. Lig’deki günlerini hatırlatan “aşkımız derinlerden, ruhumuz 80’lerden” sloganları kullandılar.

ERGİN’’TAKIMIMIZA DESTEK BEKLİYORUM’’

Aayvalıkgücü Belediyespor’un şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, her zaman desteğini esirgemeyen Ayvalıklıları, kritik maç öncesi yine takıma destek olmaya çağırdı. Başkan Ergin; “Ayvalıkgücü Belediyespor’un  şampiyon olup, 3. Lig’e çıkarak kentimizi onurlandıracağına inanıyor ve ayrıca bütün hemşehrilerimizin takımımıza destek vermesini bekliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu