YaşamBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Baba Vanga’dan 2024 Kehanetleri

2024 için geri sayıma başlamışken, her yıl olduğu gibi bu yıl da önümüzdeki yılın kehanetleri oldukça merak ediliyor. Öne sürdüğü kehanetlerle gündeme gelen Baba Vanga kimdir? 2024 yılı kehanetleri nelerdir?

Baba Vanga’dan 2024 Kehanetleri

2024 için geri sayıma başlamışken, her yıl olduğu gibi bu yıl da önümüzdeki yılın kehanetleri oldukça merak ediliyor. Öne sürdüğü kehanetlerle gündeme gelen Baba Vanga kimdir? 2024 yılı kehanetleri nelerdir? Tüm detaylar burada…

Baba Vanga kimdir?

Baba Vanga, 31 Ocak 1911 yılında doğdu. Kayıtlarda geçen ismi Vangelia Pandeva Dimitrova’dır. Evlendikten sonra bilinen ismi ise, Vangelia Gushterova oldu. Bulgaristan’da, Kozhuh dağlarında, Yer Rupite bölgesinde bir bitki uzmanıydı. Aynı zamanda gözleri görmeye bir durugörüdür. Kendisinin, paranormal yeteneklere sahip olduğu iddia edilir.

Hayatında bir dönüm noktası bir kasırga (bu iddia o zamanlar meteorolojik kayıtlarda doğrulanmadı) oldu ve Vanga’yı uzağa fırlattı. Vanga sonradan çok korkmuş bir şekilde bulundu ve gözleri kum ve toz ile kaplıydı, bu yüzden şiddetli ağrıları nedeniyle gözleri açılamadı. Hiçbir iyileştirme çabaları sonuç vermedi.

Baba Vanga'Dan 2024 Kehanetleri

Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri

Rusya Devlet Başkanı Putin’in öngörülen ölümü: Baba Vanga, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için talihsiz bir kader öngörmüş ve önümüzdeki yıl içinde bir suikast girişimine uğrayacağını tahmin etmiştir.

Terörist ve biyolojik tehdit: Tahminleri arasında, Avrupa’da yaklaşan terör saldırıları ve ‘büyük bir ülke’ tarafından biyolojik silahların potansiyel olarak test edilmesi veya kullanılması konusunda uyarıda bulundu.

Ekonomik kargaşa: Baba Vanga, 2024 yılında yaklaşmakta olan bir ekonomik krizin altını çizerek, artan borç seviyelerini ve tırmanan jeopolitik gerilimleri küresel ekonomiyi etkileyen faktörler olarak gösterdi.

Hava felaketlerinin artması: Öngörüleri, yaklaşan yılda ortaya çıkması beklenen korkunç hava olayları ve doğal afetlere kadar uzanıyor.

Baba Vanga'Dan 2024 Kehanetleri

Siber tehditlerin artması: Siber tehditlerde bir artış öngören yazar, gelişmiş bilgisayar korsanlarının kritik altyapıyı hedef alarak ulusal güvenliğe ciddi tehditler oluşturacağı uyarısında bulundu.

Tıbbi gelişmeler: Daha umutlu bir tahminle, 2024’te Alzheimer ve kanser gibi daha önce tedavi edilemez kabul edilen hastalıklar için yeni tedavilere yol açabilecek çığır açan keşiflere işaret etti.

Kuantum hesaplamada teknolojik atılımlar: Baba Vanga ayrıca 2024 yılında kuantum hesaplama alanında önemli bir atılım öngördü.

 

Haber Merkezi

Yapay Zeka Kehanette Bulundu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu