Gündemİlçe Haberleri

BAHÇAVAN “GÖZÜMÜZÜ KIRPMADIK”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Dursunbey’de bir dizi program gerçekleşti. 15 Temmu hain darbe kalkışması ile ilgili konuşan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “15 Temmuz’da gözümüzü kırpmadan hainleri püskürtmek için mücadele verdik” dedi.

Dursunbey Belediyesi, Dursunbey Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 15 Temmuz sergisi açıldı. Öğrencilerin 15 Temmuz ile ilgili çeşitli dallarda girdikleri yarışmalarda dereceye giren eserlerin sergilendiği serginin açılışını Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptı. Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile Dursunbey İlçe Müftülüğü tarafından Çarşı Camisinde mevlid-i şerif programı düzenlendi. Dursunbey Belediyesi tarafından Çarşı Camii avlusunda, Şehitler hayrına pilav-ayran hayrı düzenlendi.

“BALIKESİR’E AKIN ETTİK”

15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Evet 15 Temmuz akşamı kalkışma hareketinin başladığı saatlerde hain planı haberi alır almaz vatandaşlarımız ile birlikte o gün ki parti teşkilatımızın önüne geçtik. Halkımızın karşısına geçerek hainlerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bir çok devlet kurumunda hain planlarını gerçekleştirmeye çalıştıkları esnada, bu milletin asla yıkılamayacağını, o dönemlerin kapandığı mesajını verdik. Gece geç saatlere kadar nöbet beklediğimiz partimizin önünden sonra gözümüzü bile kırpmadan binlerce hemşehrimle, araçlar eşliğinde akın akın Balıkesir’e hareket ettik. Şükür bu günleri yaşıyorsak, o gün Reisimizin, halkımızın dik duruşu sayesinde. Allah bu necip millete bir daha Darberler ve 15 Temmuzlar yaşatmasın inşallah” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu