GündemTürkiye Gündemi

Bakan Yerlikaya: “Şehit Jandarmaların Kanları Yerde Kalmadı”

Şehit Jandarmaların Kanları Yerde Kalmadı.

Gri kategoride bulunan terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi…

 

Şehit Jandarmaların Kanları Yerde Kalmadı.gri Kategoride Bulunan Terörist Silahıyla Birlikte Etkisiz Hale Getirildi...
Şehit Jandarmaların Kanları Yerde Kalmadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gri kategoride bulunan Sultan Oruç isimli teröristle  ilgili açıklama yaptı.  Bununla beraber  Ardem Ararat kod adlı teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiği duyurusunu  yaptı

 

Bakan Yerlikaya, 4 jandarmanın şehit olduğu, 2 jandarmanın yaralandığı eylemlere dikkat çekti.  Ardın da  gri kategoride yer alan  1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Israrlı ve Kararlı Takip”

“Jandarma komandolarımızın ısrarlı ve kararlı takipleri  sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas oldu.

Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde gri kategoride olan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale geldi.

Sehit Jandarmalarin Kanlari Yerde Kalmadi23

Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi.

Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Ayrıca Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız! Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek!”

Daha fazlası için tıklayın

 

 

Ali Yerlikaya, Türk bürokrat ve Türkiye içişleri bakanı.
Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışan, genellikle güvenlik ve asayiş ile iller idaresinden sorumlu olan bakanlık. Başında 2023 yılından beri Ali Yerlikaya görevde.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu