GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Tıbbi cihaz satın alınacak

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Tıbbi cihaz satın alınacak

 

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi 7 kalem tıbbi cihaz alım mal alımı yapacak.

 

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale gerçekleşecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden olacak.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

İsteklilerin Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünleri teklif etmeleri halinde;

Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği gereği Satış Merkezi Yetki Belgesi yeterlilik bilgileri tablosunda belirtebilirler.

Tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında olan ürünler (teklif edilecek tüm cihazlar) için; İsteklilerin teklif ettikleri ürün ve firma kayıtları ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıt olmak zorundadır.

İstekli Tedarikçi ise; T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (TİTUBB) veya Ürün Takip Sisteminde (UTS)  kayıtlı tedarikçi numaralarını,

İstekli Bayi ise; T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (TİTUBB) veya Ürün Takip Sisteminde (UTS)  kayıtlı ve kendisine tedarikçi tarafından verilen bayi tanımlayıcı numaralarını yeterlilik bilgileri tablosunda belirtebilirler.

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olan ürünler için; Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliğini, Vücut dışında kullanılan (invitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmelikleri kapsamı dışında olan malzemeler için üreticinin/ithalatçının teklif edilen malzemenin Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olduğuna dair yazılı beyanını verecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale ve Teklif Açma Tarihi 28.02.2023 11:00’da.

Detaylar İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu