Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Nermin Hanım İle Ödülden Ödüle Koşuyor

Balıkesir Nermin Hanım İle Ödülden Ödüle Koşuyor

 

Balıkesir, ‘Nermin Hanım Zeytinliği’nin’ ürettiği ürünler ile Ödülden ödüle koşuyor. Nermin Gelbal Gökduman, “Sadece Yağ Değil, Sağlık İksiri Üretiyorum” mottosuyla fark yaratıyor. Ayrıca, Gökduman’ın 2021 yılında ürettiği 12 Üründen 9’u altın, 3’ü gümüş Madalya aldı.

Nermin Gelbal Gökduman, aynı zamanda Balıkesir’de düzenlenen kahvaltı festivalinde de dikkat çekmişti. Özellikle Zeytin ve Zeytinyağında başarılı hikaye yazmayı başaran Gökduman, 2022 yılında yeni ürünlerde üretti.

Ulusal ve Uluslararası Platformda 12 Ödül

Gökduman, son yıllarda gösterdiği başarılarına bu yıl da yenilerini eklemeyi başardı. Dahası, Nermin Hanım Zeytinliği markasıyla ürettiği 12 ürün Ulasaa-Ulaslararası platformda ödül kazandı. Gökduman’ın başarıları Balıkesir’de de takdir ve gurur yaratıyor. Aynı zamanda gelişen ve büyüyen Balıkesir olgusuna da ayrıca katkı sağlıyor.

Balikesir Nermin Hanim Ile Odulden Odule Kosuyor 01

Balıkesir’in Değerleri Arasına Girdi

Nermin Hanım Zeytinliğinin ürettiği tüm ürünleri, Havran ilçesinde bulunan tesislerde bulunan mağazadan temin etmek mümkün. Ayrıca, internetten https://www.nerminhanim.com/ adresi ile hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilir siniz. Ancak, mağazadan ürün satın alacaksanız, burada size harika lezzetler sunan bir restoran olduğunu da belirtmek gerekiyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu