Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Polisi Sinan Parmaksızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Sinan Parmaksızoğlu, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.

Balıkesir Polisi Sinan Parmaksızoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balikesir Polisi Sinan Parmaksizoglu Son Yolculuguna Ugurlandi 1

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Sinan Parmaksızoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Memleketinde düzenlenen cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı. Törene Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Emniyet Müdür Yardımcıları, birim amirleri ve polisler katıldı.

Balikesir Polisi Sinan Parmaksizoglu Son Yolculuguna Ugurlandi 2

“Üzüntümüz derin, acımız büyüktür”

Parmaksızoğlu ailesine Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Türk bayrağını vererek, hayatını kaybeden polis Sinan Parmaksızoğlu’nun oğluna şu ifadelerde bulundu:  “Meslektaşımızın değerli ailesi, bugün yüreklerinize sığdıramadığınız acılarınızı azaltmanın mümkün olmadığını çok iyi biliyorum. Üzüntümüz derin, acımız büyüktür. Bizler de değerli bir meslektaşımızı, bir kardeşimizi kaybetmenin en derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ayrıca böyle güzel evlatlar yetiştirdiği için de meslektaşımızla gurur duydum. Sizlere yüce Allah’tan sabır diliyorum.”

Konuşmalarının ardından Parmaksızoğlu’nun Türk bayrağına sarılı naaşının önünde saygı duruşunda bulunup dua edildikten sonra tören mangasınca omuzlarda taşınarak toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Balıkesir’de Polis Müfettişi Kalp Krizi Geçirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu