GündemÖzel Haberler

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM Mİ YAPACAK?

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM Mİ YAPACAK?

 

Yeni eğitim döneminde üniversite tercihlerine göre üniversite kayıtları yapıldı. Ancak pandemi dönemindeki önlemler kapsamında eğitimlerin uzaktan yapılma ihtimali en çok merak edilen konu oldu.  Öğrencilerin üniversite sevinci, bazı üniversitelerde yerini uzaktan eğitim merakına bıraktı.

BAÜN’de Durum Ne olacak?

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri sosyal medyadan yürüttükleri kampanyalarla bu konuda seslerini duyurmaya çalışıyor. Üniversite’den henüz kesin bir açıklama yapılmış değil. Bazı yayın organlarında kaynaksız şekilde paylaşılan haberlerin, sosyal medyada öğrencileri yanlış yönlendirdiği görüldü.

 

Rektör İlter Kuş’tan Açıklama

Balıkesir Üniversitesi Rektör Kuş, sosyal medya üzerinden “Ülkemizdeki ve şehrimizdeki pandemi sürecini dikkatle takip ediyoruz. Her hususu göz önüne alarak ve her yönüyle düşünerek karar alacağız. Üniversite yönetimi olarak en kısa zamanda kararımızı açıklayacağız. Bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir. Bir yandan sizlerin de öneri ve taleplerinizi takip ediyoruz.” sözleriyle öğrencilere seslendi.

 

Gelişmeler Gazete Merhaba’da Olacak

Balıkesir Üniversitesi’nde uzaktan eğitim konusu belirsizliğini koruyor. Gelişmeler gazetemerhaba.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.

 

Ehanl4Wxyaa Opy

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu