Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de 8 Kişinin Ehliyeti Daimi İptal Edildi

Balıkesir’de günlük araç kullanma sürelerini ihlal etmek amacı ile başkasına ait sürücü kartı kullanan kişiler tespit edildi.

Balıkesir’de 8 Kişinin Ehliyeti Daimi İptal Edildi

Balikesirde 8 Kisinin Ehliyeti Daimi Iptal Edildi 1
Balıkesir’de 8 Kişinin Ehliyeti Daimi İptal Edildi

Usulsüz Kart Kullanımı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne ait bölge Trafik Denetleme ekipleri yük taşımacılığı yapan araç ve şoförleri denetledi. Ayrıca günlük araç kullanma sürelerini ihlal eden sürücüleri tespit etti. Buna göre araç kullanma sürelerini ihlal etmek amacıyla başkasına ait sürücü kartlarını usulsüz olarak kullandığı tespit edilen 8 Adet sürücü kartı daimi olarak iptal oldu.

Balikesirde 8 Kisinin Ehliyeti Daimi Iptal Edildi 2

72 Sürücüye 102 Bin Lira Para Cezası

Yük taşımacılığı yapan 3473 Adet araç ve şoför denetlendi. Dahası Trafik Kural İhlali tespit edilen 302 sürücüye/ araç sahibine 516. 427 TL tutarında idari para cezası uygulandı.  Yolcu taşımacılığı yapan 667 Adet araç/şoför de denetlendi. Bu kapsamda Trafik Kural İhlali tespit edilen 72 sürücüye/ araç sahibine 102. 871 TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağmurlu ve  sisli hava  durumlarının artması  ile birlikte özellikle şehirlerarası yollarda yük ve yolcu taşımacılığı yapan  araçlara/sürücülere yönelik olarak denetim yapmaya devam edecekler

Balikesirde 8 Kisinin Ehliyeti Daimi Iptal Edildi 3

Haber Merkezi

Köy Yolunda Alkol Denetimi Yapıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu