GündemSiyaset

BALIKESİR’DE CHP’Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ YEREL YÖNETİM EĞİTİMİNE KATILDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, insan odaklı ve daha yaşanabilir kentler yaratmak hedefiyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın işbirliği ile hazırlanan ve koordinatörlüğünde yürütülen “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi’ne Türkiye çapındaki tüm CHP’li belediye meclis üyeleri katılacak.
07 Eylül’de Balıkesir’de gerçekleştirilen eğitim çalışmasında Balıkesir’in 14 ilçesinde görev yapan74belediye meclis üyesi ve 9 ilçe başkanı katıldı.
Eğitimin açılışında Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler konuşma yaparak çalışmanın önemine dair görüşlerini aktardı.
Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, yerel yönetim eğitiminin altı dersten oluştuğunu ve CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuatlara ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatıldığını belirtti. Belediye meclis üyeleri tarafından ilgiyle izlenen eğitim sonunda katılımcılara birer sertifika verildi.
Eğitimlerin Türkiye çapında tamamlanmasının ardından CHP’li belediye meclis üyelerine altı ayda bir gelişim seminerleri gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu