Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Deniz Sezonu Açıldı

Burhaniye ilçesinin turistik mekanlarından olan Ören sahilinde, 9 günlük bayram tatiliyle birlikte hareketlilik arttı.

Balıkesir’de Deniz Sezonu Açıldı

Balikesirde Deniz Sezonu Acildi 1
Balıkesir’De Deniz Sezonu Açıldı

“Yorgunluğumuzu bayram tatilinde burada atıyoruz”

Tatilciler, ılık havayı hissederek soluğu denizde aldı. Su sıcaklığının da tatmin edici olduğunu belirten vatandaşlar, Burhaniye’ye gelmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Ören’e Kocaeli’den gelen Nasuh Mutlu, “Bayram vesilesiyle bu gün Ören’e geldik. Hava çok güzel. Deniz çok güzel. Çocuklarla beraber denize girdik. Su güzel. Yorgunluğumuzu bayram tatilinde burada atıyoruz. Bayram tatili ile birlikte değerlendirmek istedik” dedi.

Balikesirde Deniz Sezonu Acildi 2
Balıkesir’De Deniz Sezonu Açıldı

“Artık sezonu açmış olduk”

Diğer bir ziyaretçi Yusuf Mutlu ise, “Artık sezonu açmış olduk. Hava güzel güneşli. Suyumuzda çok güzel. Örenimiz güzel. Ben Kocaeli Gebze’den geliyorum kendim. Ören’de yazlığım var. Bura da oturuyorum. Ailece geldik torunlarımızla. Deniz aşığıyız. Ören’imizi çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Balikesirde Deniz Sezonu Acildi 3

“Umutluyuz. İnşallah iyi olur”

Ören sahilinde esnaflık yapan Adem Teslim, “Ören esnafı olarak biz hazırız. Havalar da güzel şu anda. Hareket var gibi. Umutluyuz. İnşallah iyi olur. Biz hazırız. Gelin, çıkıp çıkıp gelin” çağrısında bulundu. Ören sahilinde bayram tatili boyunca artan hareketlilik, hem yerel esnafı hem de tatilcileri memnun etti. Deniz sezonunun erken açılmasıyla birlikte, Ören’in turistik potansiyelinin daha da artması bekleniyor.

Haber: İHA

Bandırma Bayram Geleneği 70 Yıldır Sürdürüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu