Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Dolandırıcılıktan 28 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir’de Dolandırıcılıktan 28 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 49 şüpheliden 28’ini emniyet ekipleri tutukladı.

Polisler 28 Kişiyi Tutukladı

Polisler Balıkesir merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 49 şüpheliden 28’ini tutukladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yakalanan 49 zanlının emniyetteki işlemlerini tamamladı. Ekipler şüphelileri sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk etti.

12 Dolan

8 Zanlının Serbest Kalmasına Yönelik Karar

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanan 28 zanlı hakim kararı ile tutuklandı. Mahkeme ayrıca 13′ zanlıyı adli kontrol şartıyla salıverdi. İlgili mahkeme 8 zanlının ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmasına karar verdi.

Operasyon Nasıl Başlamıştı?

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı internet üzerinden dolandırdığı ileri sürülen zanlılara yönelik soruşturma başlatılmıştı. Daha sonra ise, 98 kişiyi dolandırdığı iddia edilen 49 şüpheli Balıkesir, İstanbul ve Gaziantep’te gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, dün ve bugün adliyeye sevk edilmişti.

Ilisik Haber Dolandiricilik

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu