GündemEğitimTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Salı Günü de Okullar Tatil Olacak!

Balıkesir’de Salı Günü de Okullar Tatil Olacak!

 

Balıkesir ilinde büyük bölümde görülen kar yağışı ve fırtına ile devamında oluşacak buzlanma başta olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle Salı günü de okullar tatil olacak.

 

111

  • Meteorolojik tahminler değerlendirilerek Balıkesir ili genelinde 7 Şubat Salı günü Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bütün resmi ve özel temel eğitim (anaokulları, ilkokullar, ortaokullar) ve ayrıca ortaöğretim kurumları (liseler), halk eğitim merkezleri, özel eğitim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim kursları ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarındaki eğitim faaliyetlerine ara verildi.

 

  • Balıkesir İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarındaki eğitim faaliyetlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin eğitim faaliyetlerine ara verilmesine karar verildi. Balıkesir Valiliği buna ilişkin açıklamasında eğitim ve birçok alanda kurum faaliyetlerine Salı günü ara verildiğini duyurdu.

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu