Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir’de ‘Sıfır Atıkla Sanat’ Yarışması Düzenlenecek

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çevre bilincinin artırılması ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla önemli bir adım atıyor.

Balıkesir’de ‘Sıfır Atıkla Sanat’ Yarışması Düzenlenecek

Balikesirde Sifir Atikla Sanat Yarismasi Duzenlenecek 1

Çevre Bilinci Sanat Yoluyla Şekillenecek

Milli Eğitim Bakanlığı’nın önderliğinde gerçekleştirilen bu proje kapsamında, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakma hedefi doğrultusunda mesleki ve teknik eğitim alanındaki öğrencilere yönelik bir yarışma düzenleniyor. “Sıfır Atıkla Sanat Yarışması” adı altında düzenlenecek olan etkinlik, öğrenciler arasında çevre bilincini sanat yoluyla pekiştirme ve sıfır atık konusunu vurgulama amacını taşıyor. Katılımcıların, sanatın gücünü kullanarak atık malzemelerden eserler ortaya çıkarmaları bekleniyor.

Son Başvuru Tarihi 18 Mart

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinden başvurabilecek. Son başvuru tarihi olan 18 Mart 2024 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuruların kabul edilmesiyle birlikte, jüri tarafından değerlendirilecek olan eserler arasından seçilecek olanlar ödüllendirilecek ve sergilenecek.

Haber: Bülten

Burhaniye Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu