Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Silahlı Saldırı

Balıkesir’de Silahlı Saldırı. Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir şahıs husumet yaşadığı  dükkana pompalı tüfekle saldırdı. Olay esnasında çevrede olan vatandaşlar  panik yaşadı.

 

&Quot;Balıkesir’de

 

Edinilen bilgiye göre, olay Soğanyemez Mahallesi 503 üncü  Sokak’ta meydana geldi. S.A. (20), husumetli olduğu dükkan sahibi A.K.’nın (48) iş yerinin önüne geldi. Daha sonra getirdiği pompalı tüfekle dükkana ateş açtı. İhbar sonrası  kısa sürede olay yerine  polis ekipleri geldi. Ayrıca polis ekipleri tüfekle kaçmaya çalışan  S.A.’yı  hemen yakaladı.  Olay sırasında olan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Devamında Olay Yeri İnceleme Bürosu ekipleri, olay mahallinde 1 adet boş kartuş ve dolu kartuş buldu. İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer de olay yerine geldi.

Balıkesir’de Silahlı Saldırı

 

Gazete Merhaba

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahip.

Edremit

Edremit, Balıkesir ilinin batısında, Ege Denizi kıyısındaki ilçedir. Ayrıca Edremit, Balıkesir ilinin üçüncü en büyük ilçesi olup zeytincilik tarımı ve Kazdağları ile bilinir. İç turizmin ilk önemli merkezlerinden olan Altınoluk ve Akçay bu ilçededir.

 

 

 

 

Merhaba Gazatesi İnstagram

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu