Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Sosyal Hizmet Faaliyetleri Değerlendirildi 

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün ile bir araya geldi.

Balıkesir’de Sosyal Hizmet Faaliyetleri Değerlendirildi

Balikesirde Sosyal Hizmet Faaliyetleri Degerlendirildi 1 1
Balıkesir’De Sosyal Hizmet Faaliyetleri Değerlendirildi 

Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, şehrin sosyal hizmetler alanındaki faaliyetlerini yakından incelemek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü Emine Böçkün tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, düzenlenen değerlendirme toplantısında yürütülen faaliyetler, uygulanan projeler ve ilgili hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı. Toplantıda özellikle kadın, çocuk, yaşlı, engelli, şehit yakınları ve gazilerle ilgili devam eden çalışmalar masaya yatırıldı. Vali Ustaoğlu’nun, bu kapsamda yapılan faaliyetlerle ilgili duyduğu memnuniyeti ifade ettiği bildirildi.

Balikesirde Sosyal Hizmet Faaliyetleri Degerlendirildi 1 2

Yaşanan Sorunlara Çözüm Önerileri Verildi

Ziyaret sırasında İl Müdürü Emine Böçkün, sosyal hizmetlerin ve yardımların daha etkili bir şekilde koordine edilmesi amacıyla yürütülen projeleri detaylı bir şekilde Vali Ustaoğlu’na aktardı. Ayrıca, toplantıda karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri de ele alındı.

Balikesirde Sosyal Hizmet Faaliyetleri Degerlendirildi 1 3

Haber: Bülten

Balıkesir’de İstihdam ve Eğitim Gelişmeleri Masaya Yatırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu