Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Şüpheli Ölümün Altından Erkek Erkeğe Sarkıntılık Çıktı

Balıkesir’de Şüpheli Ölümün Altından Erkek Erkeğe Sarkıntılık Çıktı

 

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde 21 Ağustos 2021’de şüpheli bir ölüm olayı gerçekleşti. Polis, söz konusu tarihte kamyon şoförü N.K’yı ölü halde buldu. Soruşturma başlatan Polis, olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonrasında çarpıcı bilgilere ulaştı.

 

Çıkan Bilgiler Kan Dondurdu

Polis, 21 Ağustos 2021’de N.K’nın yerde yüzünün alt kısmı kanlı ve hareketsiz yatar vaziyette buldu. Ardından da yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olayla ilgili uzun süren soruşturma sonrasında ortaya çıkan bilgiler adeta kan dondurdu. Ölüm olayının altından erkek erkeğe sarkıntı çıktı.

 

Kafasına Küt Bir Cisim Şüphesi

Polis ilk olarak, N. K. nın kafasına küt bir cisim ile vurularak öldürülmüş olabileceğini değerlendirdi. Ardından da,  Asayiş Şube Müdürlüğü ve Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyu detaylı araştırdı. Ayrıca, 15 ay sonra 02 Kasım 2022’de şüpheli olarak, maktul N.K. ile birlikte aynı işyerinde şoför olarak çalışan O. A.‘ya odaklandı.

 

İtiraf Etti

Polis, soruşturma sonuçları sonrası O.A’nın verdiği ifade ve itiraf sayesinde olayı çözdü. Susurluk ilçesinde aynı işyerinde çalışan şoför O.A, NK’nın kendisine sarkıntılık yaptığını söyledi. Bu nedenle de uzaklaştırmak için kafasına sopa ile vurduğunu itiraf etti. O.A tutuklandı ve cezaevine kondu.

 

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu