EtkinlikGündem

Balıkesir’de Tarihi Ağıtlarla Dolu Bir Gece

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında "Yemen'den Çanakkale'ye Ağıtlar" adlı bir konser düzenledi.

Balıkesir’de Tarihi Ağıtlarla Dolu Bir Gece

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında “Yemen’den Çanakkale’ye Ağıtlar” adlı bir konser düzenledi. Konser, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve akademik ile idari personel ile öğrenciler katıldı.

Şefliğini Besim Kemal Akalın’ın üstlendiği konser programında, Çanakkale Zaferi hakkında anlatımlar eşliğinde, BAÜN Türk Halk Müziği korosu ve solistler tarafından seçilen Türk halk müziği eserleri seslendirildi.

Balıkesir'De Tarihi Ağıtlarla Dolu Bir Gece

Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Şef Besim Kemal Akalın’a çiçek takdim etmesiyle son buldu. Önceki gün ise etkinlik, Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmişti.

 

 

Haber: Bülten

Susurluk’ta Öğrencilerden Dokunaklı Gösteri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu