Gündemİlçe Haberleri

Çevre Bakanlığı’ndan Karesi’ye Çevre Dostu Adım

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Karesi Belediyesi'ne 2 adet çöp kamyonu hibe ettiğini duyurarak, ilçenin çevre temizliği ve hizmet kalitesi açısından önemli bir adım atıldığını belirtti.

Çevre Bakanlığı’ndan Karesi’ye Çevre Dostu Adım

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Karesi Belediyesi’ne 2 adet çöp kamyonu hibe ettiğini duyurarak, ilçenin çevre temizliği ve hizmet kalitesi açısından önemli bir adım atıldığını belirtti. Orkan, belediyenin araç parkını genişletmeye devam ettiğini ve bu sayede vatandaşlara daha iyi hizmet verebileceklerini ifade etti.

Çöp kamyonlarının hibe edilmesiyle birlikte, Karesi Belediyesi’nin mevcut araç sayısının 17’ye yükseldiğini açıklayan Orkan, bu araçların 7 metreküp kapasiteli yerli üretim olduğunu belirtti. Belediyenin, çöp kamyonlarıyla birlikte altyapı hizmetlerini daha etkin bir şekilde sürdüreceğini ve çevre temizliği konusundaki çabalarını artıracağını vurguladı.

Çöp Kamyonlarıyla Temiz Bir Gelecek

Başkan Orkan, yaptığı açıklamada, “Hükümetimizle kurduğumuz olumlu diyaloglar ve iş birliği sayesinde, Karesi’ye önemli katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Bu çöp kamyonlarıyla birlikte, ilçemizin çevre temizliği ve düzeni için daha güçlü bir altyapı oluşturmuş oluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve çevremizi korumak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Çevre Bakanlığı'Ndan Karesi'Ye Çevre Dostu Adım

Ayrıca, Karesi Belediyesi’nin son 5 yılda ilçeye önemli projeler kazandırdığını vurgulayan Orkan, hükümet ve belediye iş birliğinin bu projelerin hayata geçirilmesinde kilit rol oynadığını ifade etti. Başkan Orkan, Karesi’nin ihtiyaçlarını ve taleplerini yakından takip ettiklerini ve bu doğrultuda hizmetlerini şekillendirdiklerini belirterek, ilçenin geleceği için planlanan projelerin hayata geçirilmesine devam edeceklerini söyledi.

Çevre Dostu Yatırımlar Devam Ediyor

Karesi Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmanın da ilçe için büyük önem taşıdığını belirterek, bu iş birliğinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ve ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Orkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile uyumlu şekilde çalışmanın ilçeye yapılacak hizmetler açısından önemli olduğunu vurgulayarak, gelecek dönemde de birlikte hareket ederek ilçenin daha da güzelleştirilmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Çevre Bakanlığı'Ndan Karesi'Ye Çevre Dostu Adım

Haber: Bülten

Burhaniye Çevre Platformu Su Mücadelesini Büyütüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu