YaşamEtkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir’de Yeşil Çam Rüzgarı Esti

Balıkesir Türk Müziği Korosu, Türk Eğitim Vakfı işbirliğiyle düzenlediği 'Okutan Balıkesir' projesi kapsamında unutulmaz bir konser gerçekleştirdi. Konser, Yeşilçam şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirirken sanatseverleri geçmişe yolculuğa çıkardı.

Balıkesir’de Yeşil Çam Rüzgarı Esti

Balikesirde Yesil Cam Ruzgari Esti 1
Balıkesir’De Yeşil Çam Rüzgarı Esti

Sanat Dolu Akşam

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Türk Eğitim Vakfı’na yapılan bağışlarla eğitime önemli katkılar sağlayan sanatçıların şarkıları seslendirildi. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla ve Ferdi Özbeğen gibi efsane isimlerin eserleri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Balikesirde Yesil Cam Ruzgari Esti 2

Yeşil Çam’ın Unutmaz Sahneleri Gösterildi

Konserde, Türk filmlerinin hafızalara kazınan sahnelerinin gösterimleri de yapıldı. İzleyiciler, geçmişin izlerini taşıyan bu sahnelerle duygusal anlar yaşarken, şarkıların coşkulu ritmiyle eşlik etmekten geri durmadılar. Prof. Dr. Oktay Keskin’in duygusal şiirleriyle süslenen konser, izleyicilere derin duygular yaşatırken, Sanat Yönetmeni Koro Şefi Atik Sahil’in interaktif sunumuyla da katılımcılar adeta bir şölene dönüştü.

Balikesirde Yesil Cam Ruzgari Esti 3

Bir Çok İsim Katılım Gösterdi

Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Etkinliğe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Birol Şahin, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu, Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Haber: İHA

Susurluk’ta Çocuk Konseri Olacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu