Köşe Yazıları

Balıkesir’deki İş Yerleri En Çok Bu Ürünleri Tercih Etti

Balıkesir’deki İş Yerleri En Çok Bu Ürünleri Tercih Etti

Türkiye’deki işyerlerinin il bazlı değişen tüketici ihtiyaçlarını değerlendiren Avansasın değerlendirmesini bugün sizlerle paylaşmak istiyorum.

-Balıkesir’de 2020 yılında en çok; klasör, karton bardak, Türk kahvesi, çay, kağıt havlu, el dezenfektanı, şeffaf dosya ve tuvalet kağıdı satın alındı.

Malum bu alışverişlerde pandeminin izlerini görebilmek mümkün. E-ticaret sektörü son yılların en yüksek büyüme oranını gösterirken internetten ilk defa alışveriş yapan kişilerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de artık yaklaşık olarak her 4 tüketiciden biri internet üzerinden alışveriş yapıyor.Alışveriş konusunda çılgın diye bilinen hanımların da tercihi e ticaretle alışveriş oldu.Sizlerinde duyduğunu hatta kendinizinde alışveriş için e- ticaret yöntemlerini kullandığını söyleyebilmek mümkün artık.Yaşamı değiştiren pekçok faktörle birlikte bugünleri atlatıyoruz değişerek ve belkide gelişim olarak değerlendirilebilecek fırsatlarıda görerek.Esnaf satışlarında çeşitliliğe ve görselliğe önem vermeye başladı.İnternet üzerinden yapılan satışlarda görsel sunum önemli.Tabi,ki bu arada güvenli olmayan alışveriş sitelerine aman dikkat! Değişen ve gelişen zamanda akıl herkese lazım…

İlgili Makaleler

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu