Gündemİlçe Haberleri

BALIKESİR’E NİYET AYVALIĞA KISMET

Balıkesir’de bir teleferik hikâyesi. Olacak mı Olmayacak mı? Denirken, tartışmaları da beraberinde getiren Teleferik’in izleri Ayvalık’ta görüldü.

Balıkesir Büyükşehir olmasıyla birlikte kurucu Belediye Başkanı olarak görev alan Edip Uğur Balıkesir için vizyon projelerin hazırlanması ve yaşama geçmesi için çaba sarf etmişti. Bu vizyon projeler arasında Avlu’dan Çamlığa çıkacak bir teleferik hayali vardı ancak hava manaya takıldığı için engeller çıkıyordu. Şehre farklı bir görüntü ve eşsiz manzara izleme fırsatı sunacak teleferik şimdi Ayvalık’ta Şeytan Sofrasının bulunduğu alana yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz 10 yıldızlı projelerini açıkladığı seçim öncesinde ayağı yere basan projelerle halka dokunacağız dedi ve projelerin yaşama geçmesi adına incelemelere başladı. Hafta içinde Ayvalık’ta inceleme yapan Yücel Yılmaz, ‘Ayvalık Şeytan Sofrası alanı ile teleferik yapılacak hattın incelemesini yaptık. Şeytan Sofrası gün batımının en güzel izlendiği yerlerden biridir. Gelip görenler bilir. Buralar daha da güzel olacak.’ Değerlendirmesinde bulundu. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu