GündemSiyaset

‘’BALIKESİR’İ EN İYİ BİZ YÖNETİRİZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘Balıkesir’i en iyi bir yönetiriz’’ diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

CHP Ayvalık Danışma Kurulu, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti. Karşılıklı değerlendirmelerin ve tavsiyelerin alındığı toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Yerel seçimlere güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazırlandıklarını belirten CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘Balıkesir’i en iyi biz yönetiriz’’ dedi.

SARI ‘’DAHA GÜZEL BİR BALIKESİR İÇİN GELİYORUZ’’

Büyükşehir ve 20 ilçe belediyesini almak üzere yola çıktıklarını söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı şu ifadeleri kullandı; ‘’CHP Ayvalık Danışma kurulu toplantımızı yaptık. Karşılıklı değerlendirmelerin ve tavsiyelerin alındığı çok verimli bir toplantı oldu. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanmamız gerektiğini vurguladık. Balıkesir’i en iyi biz yönetiriz. Bunu 20 ilçemizde ve Büyükşehir’e de göstereceğiz. Daha güzel bir Balıkesir için geliyoruz’’ Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu