Gündemİlçe Haberleri

Balıkesirli Çocuklar Yeşilay’ı Öğreniyor

Yeşilay Balıkesir'in İvrindi İlçe Temsilcileri yürütülen "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi kapsamında, Şehit Turan Kurt Ortaokulu 7. sınıf öğrencileriyle keyifli bir buluşma gerçekleşti.

Balikesirli Cocuklar Yesilayi Ogreniyor 1
Balıkesirli Çocuklar Yeşilay’I Öğreniyor

Yeşilay’ın Misyonu Çocuklara Aktarıldı

Yeşilay Balıkesir, sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadele konularında bilinçlendirme faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinliklerden biri de İvrindi İlçe Temsilciliği tarafından hayata geçirilen “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi oldu. Şehit Turan Kurt Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, proje kapsamında Yeşilay’ın misyonu ve faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Aynı zamanda, bağımlılıkla mücadelede gençlerin rolü ve sorumlulukları konusunda önemli bilgiler paylaşıldı.

Balikesirli Cocuklar Yesilayi Ogreniyor 2

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yeni Projeler

Etkinlikte öğrenciler, interaktif oyunlar, drama ve tartışma etkinlikleriyle eğlenceli bir gün geçirdiler. Yeşilay’ın önemini daha yakından kavrayan öğrenciler, sağlıklı yaşam alışkanlıkları konusunda da bilinçlendirildi. Proje kapsamındaki etkinlikler, gençlerin bilinçlenmesine ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasına katkı sağlamayı hedefleri. Yeşilay Balıkesir, İvrindi İlçe Temsilciliği olarak, gençleri bağımlılıklardan korumak ve sağlıklı bir gelecek için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Balikesirli Cocuklar Yesilayi Ogreniyor 3

Haber: Bülten

Yeşilay Balıkesir Sağlık Stratejilerini Belirledi 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu