Gündemİlçe Haberleri

Yeşilay Balıkesir Sağlık Stratejilerini Belirledi 

Yeşilay Balıkesir Şubesi Kadın Komisyonu, toplum sağlığının korunması ve bağımlılıkla mücadelenin güçlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeşilay Balıkesir Sağlık Stratejilerini Belirledi

Yesilay Balikesir Saglik Stratejilerini Belirledi 1 1
Yeşilay Balıkesir Sağlık Stratejilerini Belirledi 

Bağımlılığa Karşı Mücadele Konuşması

Yeşilay Balıkesir Şubesi Başkanı M. Mürşid Canbulat başkanlığındaki toplantıya, Kadın Komisyonu üyeleri yoğun katılım gösterdi. Toplantının ana gündem maddesi, toplum sağlığına katkı sağlayacak adımların belirlenmesi ve bağımlılıkla mücadele konusunda stratejilerin oluşturulmasıydı.

Yesilay Balikesir Saglik Stratejilerini Belirledi 1 2

Eğitim Programları Planlandı

Toplantı boyunca, Yeşilay Balıkesir Şubesi’nin misyonu doğrultusunda sağlıklı bir toplum için atılacak adımlar masaya yatırıldı. Kadın Komisyonu üyeleri, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam konularında geniş kapsamlı çalışmalar yapma kararı aldılar. Bu çerçevede, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerine yönelik bilinçlendirme ve eğitim faaliyetleri planlandı.

Yesilay Balikesir Saglik Stratejilerini Belirledi 1 3

Farkındalık Artacak

Toplantı sonunda alınan kararlar doğrultusunda, Yeşilay Balıkesir Şubesi’nin toplum sağlığına yönelik etkinliklerinin artırılması ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalığın artırılması yönünde kararlar alındı. Bu kararlar, Yeşilay Balıkesir Şubesi’nin gelecekteki faaliyetlerinin daha etkili ve kapsamlı olmasını sağlayacak.

Haber: Bülten

Rektör Oğurlu Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu