Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Balıkesirspor Olağanüstü kongreye Gidiyor

Balıkesirspor Olağanüstü kongreye Gidiyor

 

2020/2021 sezonunda 1. ligde kalmayı başaran Balıkesirspor, Olağanüstü kongreye gidiyor.

 

Balikesirspor Olaganustu Kongreye Gidiyor 01

Olağanüstü kongre kararını, kulübün sosoyal medya hesabından, kulüp başkanı Ümit Arslan duyurdu. Kulislerde, özellikle kulüp yönetiminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle olağanüstü kongre kararı alındığı belirtiliyor.

Kulüp Yönetiminde ki Sıkıntılar ve Ekonomik Açmaz Kararda Etkili Oldu

Ayrıca, yaşanan ekonomik açmazların da Kulüp Başkanı Ümit Arslan’ın, olağanüstü kongrede almasında etkili olduğu ifade ediliyor. Arslan’ın açıklamasında ki bir ayrıntı ise ayrıca dikkat çekti. Arslan, Vali Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’la görüştüğünü belirtti. Ardından, bu görüşmelerin sonucunda olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. Kulüp, Olağanüstü kongre tarihinin hafta sonuna kadar belli olacağını öngörüyor. Kongre tarihine dair tahmin ise 15-20 Haziran arası.

Ümit Arslan’ın olağan üstü kongre kararına dair paylaşımı ise şöyle oldu;

“Başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız istişareler sonucunda, Balıkesirsporumuzun çok daha güzel ve güçlü günlere yelken açması adına, güçlü bir yönetim oluşturmak amacıyla, olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız. Balıkesirspor camiası için hayırlı uğurlu olsun. Her şey Balıkesirspor için.”

Balikesirspor Olaganustu Kongreye Gidiyor 02

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu