SporGündem

Balıkesirspor organizasyon ile bir araya geldi

Karşılaşma öncesinde yemek organizasyonu düzenledi

Balıkesirspor organizasyon ile bir araya geldi

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Balıkesirspor, ligin 19. Haftasında deplasmanda konuk olacağı rakibi 23 Elazığ FK takımı ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yemek organizasyonu düzenledi. Balıkesirspor futbolcuları, düzenlenen organizasyonla moral buldu.

Balıkesirspor organizasyon ile bir araya geldi

Orta 2

Mücadelesi öncesinde gerçekleştirilen yemekte güç buldu

TFF 3. Lig 4. Grup’ta Balıkesirspor, bu sezon oynadığı 18 mücadeleden 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile ligde 20 puan toplayıp, 9. Sırada bulunuyor. Balıkesirspor, ligin 19. Haftasında kozlarını paylaşacakları 23 Elazığ FK mücadelesi öncesinde gerçekleştirilen yemekte güç buldu. Yemek organizasyonuna Balıkesirspor futbolcuları, Balıkesirspor teknik ekibi ve Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz ve Metin Özdemir katıldı.

Orta Balkes 2
Balıkesirspor Organizasyon Ile Bir Araya Geldi

Balıkesirspor’dan yenilmezlik serisi

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi veren Balıkesirspor, ilk yarının bitimiyle birlikte devre arası kampını Antalya Belek’te değerlendirmişti. Kırmızı-beyazlı ekip, 12 gün süren Antalya kampı süresince kadrosunu yeni oyuncular ile güçlendirdi. Sezonun ikinci yarısında 13. Hafta oynadığı Adana 1954 FK müsabakası ile beraber yenilmezlik serisi oluşturan Balıkesirspor, ligin 18. Haftasında oynadıkları Nevşehir Belediyespor mücadelesine kadar 6 maçtır yenilmiyorlar.

Ligin 19. Haftasında Balıkesirspor ile 23 Elazığ FK arasında oynanacak olan mücadele Elazığ Doğukent Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak.

Haber: Bülten

Diğer haberleri okumak için tıkla

Bizi sosyal medyadan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu