Gündemİlçe Haberleri

BALYA’DA YAPILACAK PROJELER İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜLDÜ

BALYA’DA YAPILACAK PROJELER İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe  ile bir araya geldi.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga merkez ve kırsal köy ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ile bir araya gelerek mahalle ziyaretlerİ gerçekleştirdi. Muhtarlar Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ve Başkan Gaga’nın mahalle ziyaretleri kapsamında ilk durağı Kayalar Mahallesi oldu. İlçe Başkanı Gaga ve Daire Başkanı Göktepe, Kayalar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi. Yapılan ziyarette bölgeye yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Yapılacak Ortak Projeler Hakkında Görüşüldü

Kayalar Mahallesi ziyaretinden sonra mangal kömürü üretim alanına da ziyarette bulunuldu. Başkan Gaga yapılan ziyaretler hakkında vatandaşlara,  “Elvan Hanım ile Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk birlikte yönetelim diye çıktığımız bu yolda sizlerin taleplerine öncelikle cevap vermeye devam ediyoruz. İş gücümüzü en üst seviyede kullanarak elimizin değmediği, güzelleştirmediğimiz yer kalmayacak. Zor yaşam koşullarında mangal kömürü üretip ekmeğini kazanmaya çalışan dostlarımıza kolaylıklar ve bol kazanç diliyorum.” Dedi. Yapılan ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Naim Çakır’da eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu