Ekonomiİlçe Haberleri

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Üye Ziyaretinde

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, şehirdeki çeşitli firmaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Üye Ziyaretinde

Bandirma Ticaret Odasi Baskani Uye Ziyaretinde 2

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, şehirdeki çeşitli firmaları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak, Edincik’te faaliyet gösteren Eryılmaz Hayvancılık Tarım Gübre ve Kimyevi Maddeler Üretimi Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etti.

Fabrikayı Ziyaret Etti

Ziyaret kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Eryılmaz Hayvancılık’ın yetkilileri Haktan Eryılmaz ve Hasan Eryılmaz ile bir araya geldi. Tesiste gerçekleşen ziyarette, organomineral ve kimyasal gübrelerin üretildiği ve Banfert Gübre markası ile ürün satışlarının yapıldığı bilgisini aldı.

Bandirma Ticaret Odasi Baskani Uye Ziyaretinde 1

Hedefler Paylaşıldı

Haktan Eryılmaz, Marmara Bölgesi başta olmak üzere her geçen gün gelişen yurtiçi satış ağlarına vurgu yaptı.  Yakın bir zamanda ihracata başlayacak bir seviyeye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Yılmaz’dan Destek

Başkan Yılmaz, ihracatın ülke ve bölge ekonomisi için önemini vurgulayarak, Bandırma’da her geçen gün büyüyen iş dünyasının gelişimini yakından takip edeceklerini ve Ticaret Odası olarak üyelerinin karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak adına aktif bir rol oynamaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Alper Çobanoğlu

Genç Girişimciler Balıkesir Sanayi Odası ile Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu