GündemSiyaset

BAŞARAN TEŞKİLATLARDA HEYECAN YARATTI

Bir süredir vatandaşlardan, teşkilatlardan ve basından uzak durduğu konuşulan eski AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlamın ardından göreve henüz yeni gelmesine rağmen teşkilatlarda heyecan yaratan ve duyarlılığı ile dikkat çeken Ekrem Başaran yeni yönetimini oluşturmak için tüm kesimleri kapsayan mesajlar veriyor.

Kardeşliğimizi güçlendirirken dirlik ve kardeşlik içinde yollara düşme vakti diyen Başaran dün yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti sevdalılarını ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını partiye davet etti. Geçtiğimiz gün teşkilatlarla da bir araya gelen Başaran’ın partiye canlılık getirdiği bazı teşkilatlar tarafından da dile getiriliyor.

GÜÇLÜ TEŞKİLAT YOLUNDA HİZMETKARLIK VAKTİ

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran teşkilatlara önemli mesajlar verdi. Balıkesir için güçlü bir birliktelik vurgusu yapan İl Başkanı Başaran “vakit kardeşliğimizin de güçlendirilme vaktidir” dedi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığı’na atanan Ekrem Başaran İl Yönetim Kurulunun hazırlığı içinde olduklarını belirtti. Önceki gün teşkilatlarla da biraraya gelen Başaran burada yaptığı konuşmasında, “ önceliğimiz geniş tabanlı güçlü teşkilat yapılanmasıdır. Tüm kesimleri kapsayan güçlü bir yönetimi hep birlikte oluşturalım mesajını veren Başaran “vakit, yine bir arada dirlik ve kardeşlik içinde yeniden yollara düşme vaktidir” ifadelerine yerdi. Farklı bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini belirten Başaran teşkilat mensuplarının tüm kesimlerine teşekkür ederken Milletvekilleri ve ilçe başkanları, merkez ve ilçe belediye başkanlarına da teşekkür etti. Başaran ,Millete hizmet için düştüğümüz bu yolda dirlik ve kardeşlik içinde hep birlikte yollara düştük ve düşmeye devam ederek hizmetin her adımında en iyisi için millete hizmetkar olduklarını ifade etti. Fatma Kara’nın Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu