GündemEkonomi

BASİAD “İşletmelerde Değer Artışı Projesi”ni Başlattı

BASİAD’ın GMKA Desteğinde 24 Ay Süre İle Yürüteceği Projede İmzalar Atıldı.

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2019 yılında çağrıya çıktığı Saya Mali Destek Programı çerçevesinde hazırlanan “İşletmelerde Değer Artışı” projeye start verildi. 2019 SAYA Mali Destek Programı çerçevesinde uygulanmaya hak kazanan 5 projeden biri olan BASİAD projesi Balıkesir’de 24 Ay süre ile girişimcilere destek verecek.

BASİAD GMKA İşbirliği

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Kalkınma Ajansı desteği ile yürütülecek olan “İşletmelerde Değer Artışı” projesine start verildi. 01 Haziran 2020 Pazartesi günü Güney Marmara Kalkınma Ajansında yapılan tören ile projede imzalar atıldı. BASİAD adına Başkan Abdullah Bekki sözleşmeye imza koyarken, GMKA adına Genel Sekreter Hasan İskender imza işlemini gerçekleştirdi.

“Proje 4 Ana Çalışmadan Oluşuyor”

2 Haziran 2022 tarihine kadar 24 ay süre ile Balıkesir işletmelerine değer katma çalışmalarının yürütüleceği proje 4 ana çalışmadan oluşacak.“İşletmelerde Değer Artışı” isimli projenin;1.Ayağı “İşletmelerde kurum kültürüne yönelik mevcut durum analizlerinin yapılması ve kurum kültürlerinin oluşturulması.”2.Ayağı “Aile anayasasının yazılması ve nesiller arası yönetim sisteminin kurulması.”3.Ayağı “ Dijitalleşme programının gerçekleştirilmesi.”4.Ayağı “İşletmelerde İletişim eksikliklerinin tespiti ve iletişim stratejisine bağlı iletişim koordinasyon çalışmalarının yapılması.”24 Ay süre ile yürütülecek projenin ana hedeflerinden bir tanesi de sürdürülebilirliğin sağlanması ve bu amaçla sürdürülebilirliğini sağlayacak ve aktarılabilecek proje hafıza bankasının oluşturulması.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu