Ekonomiİlçe Haberleri

Başkan Arslan’dan İşçilere Maaş Müjdesi!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Başkan Arslan, çalışan işçileri müjdeyi kendisi verdi. 

Başkan Arslan’dan İşçilere Maaş Müjdesi!

Baskan Arslandan Iscilere Maas Mujdesi 1
Başkan Arslan’Dan İşçilere Maaş Müjdesi!

Başkan Arslan Yeni Maaş Tutarını Paylaştı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, meclis salonunda bir araya geldiği kadrolu işçilerle önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıda Başkan Arslan, sevindirici bir haberi paylaştı. En düşük shirket personeli maaşını 35 bin liraya, en düşük kadrolu işçi yevmiyesini ise 2.500 liraya yükselttiğini açıkladı. Başkan Arslan, 5 yıldır birlikte çalıştıkları personeline verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Baskan Arslandan Iscilere Maas Mujdesi 2
Başkan Arslan’Dan İşçilere Maaş Müjdesi!

“İşçilerin hak ettiği emeğin karşılığını her zaman verdik”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “İyisiyle kötüsüyle 5 seneyi tamamlıyoruz. Çalışma dönemimiz içerisinde çok büyük işler yaptık. Büyük projelere imza attık. Bunun yanı sıra pandemi dönemi ve ekonomik kriz ile büyük zorlukların üstesinden de gelmeyi bildik. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak gece gündüz demeden alın teri döken işçilerin hak ettiği emeğin karşılığını her zaman verdik, vermeye de devam ediyoruz.”

“İşçiler insanca yaşayacak”

“Bu ekonomik darboğazda işçi kardeşlerimizin, sabahın ilk ışıklarında süpürgesiyle sokakları temizleyen, gece geç saatlere kadar yağmurda selde en zor şartlarda çalışan evine ekmek götüren dostlarımızın emeği hiçbir şey ile ölçülemez. Bu bilinçten hareketle en çok hak eden olan işçinin hakkını vererek insanca yaşamasını sağlayacağız.” dedi.

Haber: Bülten

SSK ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Büyük Zam!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu