Gündem

BAŞKAN CENGİZ ANKARA’DA

BAŞKAN CENGİZ ANKARA’DA

 

Enerji Kentler Birliği Toplantısı için Ankara’da bulunan Başkan Cengiz ziyaretler gerçekleştirmeyi ihmal etmiyor.

Kısa bir süre önce ilçesinde gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma töreni ile “İvrindi’de Hizmet Var” dedirten Başkan Cengiz Ankara’da ilçesi için çalışmaya devam ediyor.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Ankara’da gerçekleştirilen toplantı sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ile birlikte Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’i ziyaret etti. Akabinde Milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile bir araya gelerek ilçenin meselelerini istişare ettikleri bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşme sonrası Milletvekili Mustafa Canbey ve İlçe Başkanı Muharrem Akçal ile birlikte diğer Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı ve Pakize Mutlu Aydemir ile de bir araya gelerek İlçeye yapılacak yatırımlar, projeler ve üzerine yürüttükleri çalışmalar üzerine görüşme gerçekleştirip Milletvekilleri’nden destek isteyerek, teşekkür etti.

 

 “İlçemiz yatırım almaya devam edecek”

İlçemiz yatırım almaya devam edecek diyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz          “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte müthiş uyum içerisindeyiz. Koordineli çalışmalar neticesinde 1.5 yıl gibi sürede ortak yürüttüğümüz çalışmalar, İvrindi Belediyesi imkanları ile gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin temel atma törenini geçen hafta görkemli bir şekilde gerçekleştirdik. Bölge olarak gelişmeye açık bir konumda yer alıyoruz. Bunu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz.  İlçemize gerçekleştirilen yatırımlarda emeği geçen ve desteklerini her daim hissettiğimiz Ak Partili Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu