Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, katlı otopark olarak kullanılan inşaat alanının dönüşümünü tamamlayarak modern bir otel haline getirdiğini duyurdu.

Başkan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu

Baskan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu 1
Başkan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu

“Madra otel herkese hayırlı olsun”

Cengiz, yaklaşık 200 milyon lira değerindeki katlı otopark olarak kullanılan inşaat alanının dönüşümünü tamamlayarak modern bir otel haline getirildiğini belirtti. Cengiz, yaptığı açıklamada, “İvrindi’mizin turizm potansiyelini artırmak adına önemli bir adımı daha gerçekleştirdik. Yıllardır kullanılmayan inşaat alanını modern bir otel haline getirerek ilçemize değer kattık. Bu projeyle hem ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak hem de misafirlerimize konforlu bir konaklama deneyimi sunacağız. Madra otel herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Baskan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu 3

60 Yatak Kapasitesi

İvrindi Otel’in 60 yatak kapasitesiyle hizmet vereceğini belirten Cengiz, tesisin misafirlerine konforlu ve ev hissiyatında bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflediğini vurguladı. Ayrıca, otelin ilçenin turizm potansiyeline olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. Cengiz, projenin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, ilçeye yapılan bu yatırımın İvrindi’nin turizm alanındaki potansiyelini artıracağına inandığını ifade etti.

Baskan Cengiz Yeni Oteli Duyurdu 2

Haber: Bülten

İvrindi Bergama Yolu Bağlantılı 38 Köyün Hayali Gerçek oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu