Balıkesir Son Dakika HaberleriSpor

Başkan Deveciler’den Burhaniye Belediyespor’a Mesaj

Burhaniye Belediyespor ve Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Turu’nda dün karşı karşıya geldi. Burhaniye Belediyespor kazanan taraf oldu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’de, Burhaniye Belediyespor’u tebrik etti.

Başkan Deveciler’den Burhaniye Belediyespor’a Mesaj

Baskan Devecilerden Burhaniye Belediyespora Tebrik Mesaji 1

Kazanan Burhaniye Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası’nın heyecanı dün gece Denizli Atatürk Stadı’nda yüksek tempoda oynanan mücadele ile devam etti. Burhaniye Belediyespor, Denizlispor’u 3-2’lik skorla mağlup etti.

Baskan Devecilerden Burhaniye Belediyespora Tebrik Mesaji 2

Rekabet Yüksekti

Maç boyunca iki takımın oyuncuları arasındaki rekabet büyük bir heyecan yarattı. Burhaniye Belediyespor, büyük bir azim ve kararlılıkla sahada yer aldı. Maç sonunda Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sosyal medyadan futbol takımını tebrik etti ve başarılar diledi.

Baskan Devecilerden Burhaniye Belediyespora Tebrik Mesaji 3

İşte Başkan Deveciler’in Mesajı

Başkan Deveciler, “Tebrikler Burhaniye Belediyespor Futbol Takımımız!” dedi. “Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Turu’nda Burhaniye Belediyespor Futbol Takımımız, Denizlispor’u 3-2 skorla mağlup etti. Futbolcularımıza, teknik ekibimize, takımımızı sahada bir dakika yalnız bırakmayan tüm taraftar grubumuza çıktıkları bu kupa yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

Baskan Devecilerden Burhaniye Belediyespora Tebrik Mesaji 4

 

Haber: Burak Meriç

Balıkesirspor’da Teknik Direktör Değişti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu