Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN ERSOY’DAN BESOB’A DESTEK SÖZÜ

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odası (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve oda başkanları, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u ziyaret ettiler.Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Ersoy, Oda Başkanlarına destek sözü verdi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Erdem ve beraberinde Oda Başkanlarından oluşan heyet Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı plaket takdimi sonrası Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tüm Oda Başkanlarına ziyaretlerinde dolayı teşekkür etti.

ERSOY “BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Oda başkanlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyleyen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Sivil toplum kuruluşları temsil ettikleri kitlelerin sözcüsüdür. Belediye Başkanlığı görevim öncesi uzun yıllar bilindiği üzere Ziraat Odası Başkanlığı yaptım. Şuan aramızda olan bir çok Oda Başkanımız birlikte çalıştık. Belediye Başkanlığı görevim boyunca ilçemizde faaliyet gösteren tüm Başkanlarımız ile güzel diyaloglar kurduk ve birlikte hareket ettik. Etkinliklerimize her zaman odalarımızı da dahil ettik. Birlikten güç doğar sözü ile hep güçlü ve diri olduk bundan sonrada odalarımız ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu