İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Ertaş İlk Başkan Yardımcısını Açıkladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, seçim sürecinde yakın çalışma ekibinden olan Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Başkan Ertaş İlk Başkan Yardımcısını Açıkladı

Baskan Ertas Ilk Baskan Yardimcisini Acikladi 1
Başkan Ertaş İlk Başkan Yardımcısını Açıkladı

Yeni Görevine Başladı

Edremit Belediyesi’nde CHP’li Meclis Üyesi Cavit Cebeci, Belediye Başkanı Ertaş’ın görevlendirmesiyle Başkan Yardımcısı oldu. Seçim döneminde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Cavit Cebeci, Ertaş’ın yaptığı görevlendirme ile yeni görevine başladı.

“Tüm kadromuzla bir ve beraberce çalışacağız”

Başkan Ertaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Edremit halkına karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için hızlı bir şekilde çalışmaya başlıyoruz. Sorunların çözümü ve kentimizin hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek için Edremit Belediyesi ailesi olarak tüm kadromuzla bir ve beraberce çalışacağız. Belediye Meclis Üyemiz değerli yol arkadaşım Cavit Cebeci de bu sürece Başkan Yardımcısı olarak önemli katkılar sunacaktır. Kendisine üstlendiği sorumluluk için başarılar diliyorum. Kentimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Kentimizi daha da ileriye taşıyacağız”

Cavit Cebeci ise yeni görevinde halka hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Edremit’in gelişimi ve refahı için çalışmaktan mutluluk duyacağım. Başkanımızın önderliğinde birlikte hareket ederek, kentimizi daha da ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Edremit Belediye Başkanı Ertaş, İlk Nikahını Kıydı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu