Gündemİlçe Haberleri

Başkan Gaga “Balya’da En İyisi İçin Çalışıyoruz”

Başkan Gaga “Balya’da En İyisi İçin Çalışıyoruz”

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ilçede yürütülen belediye hizmetlerinin rutin çalışma takvimine göre devam ettiğini ve halktan gelen talep ve sorunlara birlikte çözüm aradıklarını söyledi.

Balya’da Her Mahallede Ayrı Çalışma

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ilçedeki çalışmalara ilişkin Bengiler Mahallesinde Sosyal Tesis yapımı için gerekli çalışmayı başlattıklarını, Hacıhüseyin Mahallesinde Sosyal Tesise ilave depo ve tuvalet yapımı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Öte yandan talep doğrultusunda Mancılık Mahallesindeki tuvalet tadilatının tamamlandığını ve kullanımda olduğunu belirten Balya Belediye Başkanı Gaga, Değirmendere, Uzunçınar ve Çukurcak Mahallelerinde de sağlık muayeneleri için doktor odalarında tadilat çalışmaları yapıldığını açıkladı. İlçenin her mahallesine ulaştıklarının altını çizen Başkan Gaga, “Birlikte hareket ederek, Balyada yaşayan halkımızı dinleyerek ve yerinde doğru çözümler üreterek daha yaşanabilir bir Balya’yı beraber şekillendiriyoruz.”dedi.

Balyalılarla Ortak Çözüme Odaklandık

Yürütülen çalışmalar  kapsamında ortak akla önem verdiklerini söyleyen Başkan Gaga Merhaba’ya yaptığı değerlendirmede “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Yapılan herşey Balyalılar için. Mahallelerimizdeki çalışmalarımız hayırlı uğurlu olsun. Biz hep şunu söyledik; Daha çok yol yürüyeceğiz, çok söz söyleyeceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Olmaz denileni birlikte olduracak, yapılmaz denileni birlikte yapacağız!”

Masada Değil Sahada Çözüm

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga “Masada değil sahada problemleri dinleyip, yerinde müdahalelerde bulunuyoruz. Ben bilirim değil, ortak akılla düşünüp çözümleri üretiyoruz. Geleceğimizi beraber inşaa edip güzellikleri birlikte çoğaltacağız. Sahadayız çözülmedik problem, dinlenmedik vatandaşımız kalmayana dek gece gündüz buradayız. Balya için yaptığımız her hizmetin sonuna kadar takipçisiyiz. Masadan değil, mahalle halkımızın yönetim ile biz çok daha güçlüyüz.”ifadelerine yer verdi.

Birliktelik Mesajı İle Daha Güzel Balya

Balya Belediyesi Başkanı Orhan Gaga her hafta düzenli aralıklarla mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. Gaga mahallelerde yaptığı ziyaretlerde halkı dinliyor ve isteklerinin çözümü için talimat vererek birliktelik mesajı veriyor. Başkan Gaga geçtiğimiz hafta yaptığı ziyaretle ilgili olarak;’’ Birlikte hareket ediyor, sizleri dinliyor ve yerinde çözümler üreterek daha yaşanabilir bir Balya’yı beraber şekillendiriyoruz,  Bugün Belediye Meclis Üyemiz Burhan Ast ile birlikte Orhanlar Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Yapacağımız daha çok hizmet, yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var. Birlikte her şey mümkün’’ dedi.

Parke Taşı Çalışmaları Yaptık

Başkan Gaga, “Balya Belediyesi 21 ayda, ilçe merkezi ve mahallelerde toplam 146.425 m2 parke taş döşeme çalışması gerçekleştirdi. Balya halkı ile biz olmaz denileni birlikte olduracak, yapılmaz denileni birlikte yapacağız! Balya’nın makus tarihini değiştirecek, yine ve yeniden biz yazacağız. Balya’nın gelişmesi için nice alın teri döktük ve dökeceğiz diyoruz” Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu