Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN GÖNEN’DE

Gönen AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu burada Gönen İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Zekai Kafaoğlu, “Gönen’e çok dokunduk, dokunmaya da devam edeceğiz. Tabi hala dokunamadığımız yerler de var hala. Ama tekrar gaza basıyoruz, ayağımızı gazdan çekmiş değiliz.”dedi. Büyükşehir belediyesinden edinilen bilgiye göre Ziyarette konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Zekai Kafaoğlu gibi tecrübeli bir ismin Balıkesir’e oldukça faydalı çalışmalara imza attığının altını çizerken, şunları söyledi; “Gönen halkı adına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Zekai Bey tecrübesiyle bu davaya verdiği emeklerle de Balıkesir’de gerçekten güzel işlere imza attı. İnşallah bu tecrübelerinden de Gönen halkı adına istifade etmek istiyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bu davaya kuruluşundan beri emek vermiş gönül vermiş bir büyüğümüz. Seçilmek için bu zamana hiç hizmet etmedi bu zamana kadar hak ettiği emanete hizmet etmeye gayret etti çalıştı. Bundan sonra da devam edeceğiz.”

“DEDİKODU ÜRETMEDEN İŞ ÜRETECEĞİZ”

Gönen Belediyesi ziyareti sırasında konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu, kibire kapılmadan, dedikodu yapmadan, tefrikaya düşmeden çalışılması gerektiğini belirttiği konuşmasında “Bir defa asla fitneye tefrikaya düşmeyeceğiz. Dedikodu yapmayacağız. Genel merkezimizin belirlediği aday kim olursa olsun onun arkasında hepimiz yüreklerimizi birleştireceğiz. Bu motivasyonla çalışırsak çabalarsak gayret edersek yapamayacağımız hiçbir şey yok. Bu noktada hasbi olmamız lazım. Hesabi olmadık bu zamana kadar. Hiç hesabi siyaset yapmadım ben. 24-25 yıldan beri hep siyasetin içerisindeyiz hep hasbi olduk. Hasbi olursanız Cenab-ı Allah da yardım eder size tıkanan yollar tamamen açılır önünüze duvar örüldüğünü zannedersiniz fakat bakarsınız oradan ilerlediğinizi hissedersiniz. Mecliste de adil bir dağılımla 5 tane milletvekili çıkardık. Bazı arkadaşlar oy oranlarına bakıyorlar o düştü bu arttı ama sen sonuca bakacaksın. 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk toplantı cumhurbaşkanımızın isteği üzerine artık gönül belediyeciliği seferberliğine geçiyoruz denildi. Askere gidenlere hayırlı teskereler çantası gönderiyoruz. Hayatına nasıl dokunuyorsun ona bakıyorlar. İlerleyen zamanlarda bu gönül belediyeciliği noktasına daha çok önem vereceğiz ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu