GündemEğitimİlçe Haberleri

BAŞKAN NURETTİN GÜNEY ÖĞRETMENLERLE BERABER

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Karşıyaka Kültür Salonunda verilen öğlen yemeğinde bir araya geldiği öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan GÜNEY ile birlikte yemeğe başkan yardımcısı Sibel SARI, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve eğitim camiamızın değerli öğretmenleri katıldı.

Başkan GÜNEY, yemekten önce öğretmenlere karanfil verdi ve sohbet etti.

 

Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, günümüzde gazetelerle, televizyonlarla, sosyal medyayla verilen eğitime karşı, başarının yolunun çalışmaktan, bilgili olmaktan, dürüst olmaktan geçtiğini anlatmaya ve ayakta kalmaya çalıştığını söyledi.

Başkan GÜNEY , Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Mart 1923 tarihinde Kütahya Lisesinde öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmasından da alıntılar yaparak;“Memleketimizi, toplumumuzu gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri memleketin geleceğini yoğuran irfan ordusudur. Bu iki ordunun her ikisi de kıymetlidir, yücedir. Siz öğretmenler, sizler de irfan ordusunun kumanda heyetisiniz. Sizin ordunuzun kıymeti de sizlerin kıymetinizle ölçülecektir.

Bu duygularla öğretmenlerimizin “ 24 Kasım Öğretmenleri Günü ”nü kutluyor, Emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyor, Hayatını kaybeden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

Daha sonra emekli öğretmenlerimizden Mehmet CENK, Nesrin ve İsmet ŞEKER’i evlerinde ziyaret eden Başkan GÜNEY, öğretmenlerimize çiçek vererek bir süre sohbet etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu