Balıkesir Son Dakika HaberleriSpor

Başkan Ömer: ‘Savaş son bulsun!’

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurmasını uluslararası hukuk ve insan hakları ihlali olarak değerlendirdi.

Başkan Ömer:’Savaş son bulsun!’

Baskan Omer Savas Son Bulsun 1
Başkan Ömer: ‘Savaş Son Bulsun!’

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, İsrail’in, masum insanların bulunduğu hastaneyi hedef alarak gerçekleştirdiği saldırıyı sert bir dille kınadı. Ömer, bu vahşeti insanlık suçu olarak nitelendirirken, herhangi bir gerekçenin böyle bir eylemi meşrulaştıramayacağını vurguladı.

Başkan Ömer’in Açıklamaları:

“Hasta, yaşlı, kadın, çocuk demeden hedef gözeterek kasıtlı bir şekilde Müslüman alemine kin kusan İsrail’in bu soykırımını şiddetle kınıyoruz. Dün gerçekleştirilen hastane saldırısında ve öncesinde bölgede hayatını kaybeden masum insanlara Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz. Ayrıca, huzurun ve barışın Filistin topraklarında tekrar hüküm sürmesini umuyoruz.”

“İnsanlık için büyük tehdit”

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, bu tür şiddet eylemlerinin insanlık için büyük bir tehdit olduğunu ve tüm dünya toplumlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. İsrail’in Filistin’deki insan hakları ihlallerine son vermesi ve barışın sağlanması gerektiğini vurguladı.

Haber: Burak Meriç

Milli Boksör Sahalara Balıkesir’de Dönüyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu