Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Başkan Yıldız’dan İş Forması Hediye

Başkan Yıldız’dan İş Forması Hediye

 

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Yıldız aşçılık ölümü öğrencilerini ziyaret etti. Ziyaretle Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda aşçılık bölümünde eğitim alan engelli öğrenciler mutlu oldu.

 

Aşçılıkta 10 Numara Not Aldılar

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Yıldız öğrencilerin yaptığı yemeklerin tadına baktı ve güzel yorumlarda bulundu. Yemekleri beğenen Başkan Yıldız şehrin 10 numarasını tam not olarak öğrencilere verdi. Ziyarette ayrıca, üzerlerinde oda logosu ve öğrencilerin isimlerinin yazıldığı iş kıyafetleri ve iş formalarını hediye etti.

 

Çocuklarımızı Ziyaret Ettik

Oda Başkanı Hasan Yıldız Lise düzeyinde zihinsel engelli çocukların eğitim aldığını belirtti. Aşçılık bölümünde eğitim alan çocuklarımızdan haberdar değildik  diyen Başkan Yıldız bugüne dek haberimiz olmadı bunun için üzgünüm. Kısa zaman önce yaptığımız bir görüşmede öğrendik ve sonrasında öğrencilerimizi ziyaret ettik. Onlara iş kıyafetleri ve iş üniformaları  hediye ettik. Onlarla bir gün geçirdik, mutluyum. Bundan sonra onlar için elimizden ne gerekiyorsa destek sağlayacağız” dedi.

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu