Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Yılmaz Ve Milletvekili Canbey Haftaya Yoğun Başladı

Başkan Yılmaz Ve Milletvekili Canbey Haftaya Yoğun Başladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, haftanın ilk gününü yoğun bir mesaiyle geçirdi.

TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Güne Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan’ı ziyaretle başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni atanan Tarım ve İl Müdürü Erkan Alkan’a hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

ŞOFÖRLER GÜNÜNÜ UNUTMADILAR

Günün 30 Kasım Dünya Şoförler Günü olması hasebiyle toplu taşımadaki şoförlerle bir araya gelen Milletvekili Canbey ve Başkan Yılmaz, şoförlere tatlı ikram etti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

Ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Deve Loncası Mevkii ve Paşa Camii çevresi düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Canbey ve Belediye Başkanı Yılmaz işçilerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.

GENÇLİK VE SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİLER

Günün sonunda, Aralık ayında bir dizi açılışlar için Balıkesir’e gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun ziyareti öncesinde açılışa hazırlanan gençlik ve spor tesisleri inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ikili yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

“BALIKESİRİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Millervekili Canbey; “Balıkesirimiz için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Yücel Yılmaz Başkanımızla yoğun programlar gerçekleştirdik. Şehrimize karış karış AK Belediyeciliğin imzalarını atan, genç ve vizyoner Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Çalışmalarda görev alan işçisinden amirine tüm kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Balıkesirimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu uğurda AK kadrolar olarak Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımızla hep birlikte çalışmaya söz verdik. Hamdolsun sözümüzü de tutuyor, aziz hemşehrilerimizin her geçen gün daha da artan teveccühüyle karşılaşıyoruz. Bu teveccühe layık olmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rota doğrultusunda milletimize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu