EğitimGündem

BAÜN Acil Durum Ekipleri Hazır

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, "Önce insan, önce sağlık, önce iş güvenliği" ilkesiyle Acil Durum Ekiplerinin eğitim ve tatbikatlarına devam ediyor.

BAÜN Acil Durum Ekipleri Hazır

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, “Önce insan, önce sağlık, önce iş güvenliği” ilkesiyle Acil Durum Ekiplerinin eğitim ve tatbikatlarına devam ediyor.

BAÜN bünyesinde koruma, kurtarma ve söndürme ekiplerinden oluşan Acil Durum Ekipleri için başlatılan eğitimler, koordinatörlük öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

Baün Acil Durum Ekipleri Hazır

Bu kapsamda, Balıkesir İl Acil Durum ve Afet Müdürlüğü tarafından “İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi” ve “İşyerleri İçin Tahliye Eğitimi” düzenlendi.

Toplamda 107 personelin katıldığı eğitimlerde, tahliye tatbikatı ve toplanma alanı uygulaması gerçekleştirildi. Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından BAÜN söndürme ekipleri için yangınla ilgili çeşitli eğitimler verildi.

Baün Acil Durum Ekipleri Hazır

Bu eğitimlere toplamda 73 personel katıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin Çevik, üniversite bünyesinde risk değerlendirmesi ve acil durum planlarının raporlandığını belirterek, Temel İSG ve Acil Durum Ekiplerinin eğitimlerinin gerçekleştirildiğini ve ilkyardım ekiplerinin eğitimleri için planlamaların yapıldığını ifade etti. Ayrıca, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği çerçevesinde Mart ayı içinde ilkyardım eğitimlerinin başlayacağını belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu